Je kunt voor alle types wandelingen een aanvraag indienen via ons invulformulier of meer info vragen

 • Vaste wandelingen

  In diverse natuurgebieden gidsen we op vaste tijdstippen. Deze wandelingen zijn toegankelijk voor iedereen, individueel of in kleine groep.

  meer info
 • Seizoen wandeling
  Seizoen wandelingen

  Afhankelijk van het seizoen richten we wandelingen in met een bepaald thema. Toegankelijk voor individuele bezoekers als kleine groepen.

  meer info
 • Speciale tochten
  Speciale tochten

  Echt doelgericht op pad gaan met één bepaald onderwerp. Dit kan individueel of in kleine groep. Deze tochten zijn meestal te voet, per fiets, per auto of met de boot.

  meer info
 • Wandeling op maat
  Wandeling op maat

  Speciaal voor kleine of grotere groepen kun je een wandeling op maat samen stellen. Je kiest het gebied, de tijd en het thema en wij bekijken de mogelijkheden. Ideaal als team-building uitstap of een familiewandeling.

  meer info
 • Ornithologie
  Ornithologie

  Voor de meer gespecialiseerde natuurliefhebbers hebben we doelgerichte vogeluitstappen. De nadruk ligt hier op het leren kennen en herkennen van de vogels in hun natuurlijk biotoop. Ideaal voor kleine groepen natuurliefhebbers, beginnende natuurgidsen en vogelkijkers.

  meer info
 • Opleidingen
  Opleidingen

  Naast onze wandelingen bieden we ook opleidingen aan. Naast het leren kijken en omgaan met de natuur ook hoe en wat als beginnende natuurgids.Opmerkzaamheid, details zien, hoe je groep blijvend respect geven voor de natuur. Daarnaast geven we ook fotografieopleidingen zowel voor de basis als de gevorderde gebruikers. Ook het fotograferen vcanuit een schuilhut is mogelijk met opleiding.

  meer info